Velafstammet 3 åring sælges.

0

Canadian Dollars er en velafstammet 3 åring. Og bror til bl.a. Relax Jet 988.000 s.kr

Han er dog sent udviklet  og lille af størelse. Han lever ikke op til anpartstaldens krav, da der er fokus på årgangsløb. Derfor skal den sælges.

Hesten kan pt. 1.25 fuld vej.

Se mere på sportsinfo på linket her.

For yderligere information Kan Morten Friis kontaktes på 24 26 64 99.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.