Nykøbing Falster på programmet

0

I aften afvikles der væddeløb på Nykøbing Falster Travbane otte væddeløb.

En af dagens attraktioner på Nykøbing Falster bliver uden tvivl den ubesejrede hoppe Covini, som i dag skal forsøge at tage sin fjerde sejr i træk. Det er hestens træner, ejer og opdrætter der sidder i sulkyen.

Jan Kramer og Covini vandt senest til et vinderodds, der hed 12 for 10, og det kunne ligne samme slags odds her til aften, hvor Covini starter med startspor to. Hvem er modbuddet til Covini, der ligner på paporet Nicolaj Andersen og Akrobat, som dog har 20 meter frem til Covini.

V5 spillet starter ved andet løb, og vi har forsøgt at sammensætte et forslag.

1-2-3-7
1-3-5-6-7-8
2
4-5-6-9
1-5-10
Pris: 288 kroner

Et baneprogram kan hentes her.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.