Marc Bæk jagter femtepladsen

0

Aalborg træneren Marc Bæk Nielsen er nummer 6. på den i dag offentliggjorte liste over indkørte præmiekroner til landets trænere. En liste som Carsten Bundgaard kunne ligge op på denne hjemmeside i morges.

Marc Bæk Nielsen er i gang med sin første hele sæson som travtræner og en top 5 placering er bestemt indenfor rækkevidde for den årgang 1993 fødte travtræner.

Den unge træner starter både heste i Danmark og Sverige den kommende tid. Det drejer sig helt konkret om V75 spillet på Åby, som afvikles den kommende lørdag. Her har Marc Bæk Nielsen to heste til start indenfor den populære spilform.

Det drejer sig om Cash Converter der får Stefan Söderkvist i sulkyen fra et kedeligt spor 11. Den 5-årige vallak er tippet sidst i baneprogrammets chancevurdering, trods en frisk sejr i seneste start.

Den formtoppede Good´s Of Norway bringes til start i den sidste V75 afdeling med Peter Ingves i sulkyen. Det var en nærmest heroisk indsats hesten leverede senest og i forrige start vandt hesten i Frankrig. Det er en hest som Marc Bæk Nielsen og Travet.dk for kort tid siden fik en snak om, og her var man enig i at denne Good´s Of Norway kunne klare sig i alle sammenhænge på nuværende tidspunkt.

I baneprogrammet er Good´s Of Norway tippet som nummer ni i chancevurderingen, og det er en vurdering vi her på siden gerne vil kommentere på. Vi skal ikke kloge os på om programtipperen ikke har set hestens seneste to løb, for hvis det er tilfældet så kan man godt tillade sig at stille spørgsmålstegn til den niende seedning.

Good´s Of Norway starter i sølvdivisionen, hvor der er 125.000 svkr. I førstepræmie.

Stalden starter ligeledes heste mandag aften i Aalborg, hvor man sender Frozen og Gentleman ud med træneren selv i sulkyen.

Listen som Carsten Bundgaard præsenterede i morges ser således ud:

1. Steen Juul – Charlottenlund – 3.470.345 kroner – 43 heste i træning
2. Flemming Jensen – Aalborg – 3.160.356 kroner – 58 heste i træning
3. Jeppe Juel – Aalborg – 2.099.735 kroner – 30 heste i træning
4. Peter Jensen – Aalborg – 1.583.155 kroner – 57 heste i træning
5. Ken Ecce – Charlottenlund – 1.167.685 kroner – 18 heste i træning
6. Marc Bæk Nielsen – Aalborg – 1.107.779 kroner – 24 heste i træning
7. Kaj Jensen – Århus – 1.062.469 kroner – 51 heste i træning
8. Morten Juul – Skive -1.024.531 kroner – 28 heste i træning
9. Gordon Dahl – Aalborg – 665.898 kroner – 23 heste i træning
10. Nicolaj Andersen – Charlottenlund – 640.187 kroner – 20 heste i træning

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.