Mads Petersen på vej mod historie på den bornholmske travbane

0

Kuskebegavelsen Mads Petersen er på vej til at skrive et nyt kapitel i den bornholmske travsport. Historien skrives lørdag otte dage ved sæsonfinalen i Almindingen.

Her bliver det et faktum, at Mads Petersen bliver jockeychampion på Bornholms Brand Park. Han har vundet tre løb på banen som jockey i år, to flere end Kasper Foget på andenpladsen.

Mads Petersen bliver således den første på den bornholmske bane, som har vundet både amatørchampionatet og jockeychampionatet.

Bornholmerens næste løbsopgaver foregår på søndag i Odense, med to styringer i finalen i Sigter mod Stjernerne, med henholdsvis Bexi og Cabo Suroeste, og på mandag i Aalborg i kompagni med Bon Voyage Vixi.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.