Heldigt Fyn lige nøjagtig slipper udenom storkamp

0

Fyens Væddeløbsbane har vundet såkaldt første halvleg på banens stordag på søndag. Efterårets måske største sportsbegivenhed i Odense foregår nemlig også på søndag, det lokale superligahold OB byder indenfor til de regerende danske mestre FC København.

”Kampen spilles heldigvis først klokken 18.00, så man kan nå begge dele, fortæller Fyens Væddeløbsbanes daglige leder Kim Nielsen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.