Dobbelt dansk på Åby

0

Efter flere andenpladser aftenen i gennem sendte den finske sulkyekvilibrist Peter Ingves en skøn vinderdouble over Øresundsbroen med kurs mod Aalborg i det nordjyske.

Det startede med Peter Jensen-trænede Fighting Gehør (Muscle Mass), som nåede spidsen for Peter Ingves i første sving. Parret åbnede i 12,1/500 meter, inden Honore d’Inverne overtog efter 900 meter.

Honore d’Inverne ramte kilometeren efter 14,5. På vej ind i sidste sving sad Fighting Gehør lukket inde, men udvendige Bonny Boy galoperede for Conrad Lugauer samtidig med at Honore d’Inverne stak.

Fighting Gehør blev skiftet til andet spor i midten af opløbet og kort før mål strøg den svenskfødte treåring forbi Honore d’Inverne til sejr i 1.14,8/2140 meter auto til 40.000 svenske kroner.

Den tidligere Aalborg-træner Finn Larsen havde en enkelt hest med til Göteborg. Ligeledes treårige Cashmir (Esterel Sunset), der løb som en drøm i hænderne på den finske sisu Peter Ingves.

Vain Summer overtog spidsen fra Ågårds Julius på første langside. Åbnede i 18,0/500 meter respektive 19,3/1000 meter, mens Cashmir sad fint til i tredje par indvendigt det meste af rejsen.

På sidste langside galoperede Adamcadabra, hvor Cashmir perfekt ud i andet par udvendigt. Angreb i starten af opløbet og nåede forbi til sejr i 1.16,3/2160 meter snore til 25.000 svenske kroner.

Vi bemærker, at der var andenpladser til tre dansktrænede heste på Åby-banen i Göteborg. Offshore Man/Flemming Jensen, Uno Piccolino/Flemming Jensen og Tasja Baunehøj/Kevin Oscarsson

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.