Takethem atter startklar

0

Efter en løbspause siden 2. juli er Elitlopps-deltageren Takethem atter startklar.

»Det kan blive start i Lunden den 29. oktober«, fortæller træneren Steen Juul onsdag eftermiddag. »Der er også løb til ham på Jägersro dagen forinden, men jeg er mere til et løb herhjemme første gang efter pause«, siger Steen Juul.

»Takethem gik et hårdt arbejde med Bali i lørdags på Skovbo. Jeg kørte Takethem og Camilla (Juul Nielsen – red.) Bali. Vi kørte 1.16,5/2000 meter, og begge var fine«, fortsætter Steen Juul.

»Bali er helt ovenpå igen. Jeg tror på en god præstation for hans del på Fyn på søndag«, antager Steen Juul.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.