Shogun D.K nummer fire og This Is It disket

0

Der var desværre ikke samme succes, for norskfødte This Is It, som da hesten i forrige start vandt på Vincennes. I dag startede hoppen på Enghien banen.

Det gjorde den 6-årige Revenue hoppe som favoritspillet. I sin seneste start hentede This Is It 167.288 danske kroner ved at vinde, så der var pæn tiltro til, at den stærke hoppe kunne være med fremme i dag med den præstation i mente.

This Is It blev i dag disket på Enghien grundet en tidlig galop, mens den danske hest Shogun D.K, i samme løb tog en fjerdeplads. Den præstation gav 3.250 euro.

Løbet kan ses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.