Pebbe Simoni sejrede

0

Peter Simoni opdrættede Pebbe Simoni (Demilo Crown) tog her til aftens karrierens 28. sejr, da den 10 årige vallak kunne vinde på Bjerke for Erlend Rennesvik.

Erlend Rennesvik har siddet bag den, Karoline Krogh-Hanssen trænede hest, der efter dagens sejr står noteret for mere end 1.6 million svenske kroner i karriereindtjening.

Det var en særdeles regnvåd bane, de aktive i dag skulle rundt på, og som billederne viser på løbsreprisen, så hamrede regnen ned under dagens hurtigklasseløb, hvor flere danske heste deltog.

Pebbe Simon havnede undervejs i noget der lignede tredje par udvendigt og via en hastig afslutning over de sidste 350 meter kunne Pebbe Simoni nå målstregen først.

Løbet kan findes på dette link, hvor man finder Bjerke og 7. løb.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.