Panamera Racing til start på Engien

0

Jens Glud Hansen og Jeanette Marina Hansen udgør Panamera Racing, og de har i eftermiddag hesten This Is It til start på den franske bane Engien.

Her kl. 10.00 er den norske hoppe favoritspillet til omkring 3. gange indsatsen i løbet der har en samlet præmiesum på hele 44.000 Euro. This Is It starter med startnummer 4 i det 2150 meter lange løb.

This Is It kommer med en frisk sejr i bagagen fra Vincennes, og i dag sidder David Thomain i sulkyen hos den, Bjørn Goop trænede hest. Den seneste start kan ses her.

Løbet kan følges på Danske Spil/Dantoto fra ca. 13:47.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.