Exceptionel Shadow sælges

0

Exceptionel Shadow er en 1-åring efter Crazed og hoppen Bonney Anne. Det er en mor, der har leveret Unforgentablegolden med fire sejre i blot 11. starter og Bandit A P med en sejr i karrierens syv starter indtil nu.

Hesten er uden fejl og står godt på sine ben, fortæller sælger Niels Jørgen Jensen. Billeder og yderligere info, kan fås hos sælger.

Samme ejer har også en 2-åring, der er godkendt evt. bytte med god følhoppe.

Kontakt: Niels Jørgen Jensen på 20 87 02 15.
Pris: 50.000 kr.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.