VM Viking Cup efter gratis føring

0

Fjerde løb, Menhammar præsenterer Travligaen, liga 3, finale, gav sejr til VM Viking Cup (Classic Photo) med træneren Søren Johansson, der var heldig indledningvis.

Fra start var Absolut Gehør hurtigst ude for Jeppe Juel, men den galoperede på første langside og det udnyttede VM Viking Cup til at overtage spidsen uden problemer.

VM Viking Cup åbnede i 13,1/500 meter, inden tempoet blev taget fuldstændigt ud til 17,4 den første kilometer. Flere forsøgte sig mod slutningen af løbet uden held.

På lette fjed sejrede VM Viking Cup i 1.15,1/2000 meter auto. Andenpladsen til Viggen Langborg/Knud Mønster, mens Torpedo W F/Steen Juul fulgte derefter.

»Den var ude i en hård åbning for 14 dage siden og havde fortjent en lav første kilometer. Han var skarp i dag og så skal der en god hest til at slå ham«, sagde Søren Johansson.

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.