De tre bedste i år mødes

0

Et af flere særdeles interessante opgør på Charlottenlund Travbane i eftermiddag er Fast Riders Cup, hvor otte heste møder hinanden i et montéløb, der har deltagelse af årets tre førende på montestatistikken.

En liste der føres for tiden af Sabina Gammelgård og hun sidder i dagens løb på ryggen af Wishmeluckviola, der vandt senest den startede. Den dygtige Skive-rytter starter med startnummer 1 i dagens første løb.

Michelle Mønster skal i dag forsøge at tage en sejr ind på Sabina Gammelgård, når hun sidder på ryggen af Flemming Jensen trænede Triumf Kåsgård, der i dag gør sin første start i montesammenhæng.

Camilla Andersen rejser land og rige rundt for at dyrke montesporten og det har givet en foreløbig tredjeplads på årets montestatistik. I dag sidder Aarhus-rytteren på ryggen af sin egen Viol Siem, der senest hentede en andenplads i Tyskland.

Løbet har ligeledes deltagelse af sidste års derbyvinder Axel, som får Ellen Piltoft på ryggen og sidst men bestemt ikke mindst, så deltager Nicole Marsing på ryggen af Palermo Tårs, der senest vandt på Åby.

Et godt væddeløb er i vente allerede i dagens første løb på Charlottenlund Travbane.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.