60.000 til Marc Bæk trænede Zelov

0

Marc Bæk Nielsen trænede Zelov, kunne for få minutter siden tage andenpladsen i Champion Guld-løbet fra Bjerke banen, hvor løbet nok mest vil blive husket for en meget bramfri kommentar efter løbet.

Tom Erik Solberg valgte efter løbet, at kalde en af hans kollegaer/konkurrenter korrupt på live tv, og det var en tydelig irriteret norsk topkusk der udtalte sig på VG Trav.

I selve løbet fik Zelov ryggen på den førende Amazing Dream, der kunne afvikle de første 500 meter efter 1:17,8. Der var ikke de store forskydninger indtil der var føringsskifte med en omgang tilbage.

Her overtog Phantasm Soa spidsen. Det betød også at Zelov på sidste langside måtte ud og gå som den første i andet spor. Den røde Love You søn overtog ind i sidste sving føringen af løbet.

Zelov førte løbet ved opløbets start og holdte godt ved, men Tom Erik Solberg måtte se en velafsluttende Chief Orlando/Frode Hamre gå forbi ned mod mål. Zelov kunne bogføre 60.000 norske kroner for løbets andenplads.

Vindertiden blev 1:14,0v/2160, hvilket er lig med ny banerekord.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.