Århusianer køber to spændende 1-åringer

0

Århusianeren Preben Munch Kjærgaard er en af de store investorer i Lundens anpartsheste, men nu har han også fået sine helt egne heste, fortæller han velfornøjet.

”Har købt to etåringer, siger Preben Munch Kjærgaard.

Hos Thomas Lind-Holm i Skive har Preben Munch Kjærgaard handlet hingsten Explosive Dust v. Credit Winner-Too Hot For Me v. Muscle Yankee. Moderen har lavet navnlig Veridy Dust, som I Peter Jensens træning vandt 11 løb I 21 starter, og præmier for 741.660 kroner.

”Og det bliver også Peter Jensen, som skal træne Explosive Dust, beretter Preben Munch Kjærgaard. Jeg havde en god snak med Peter forleden, og ser frem mod samarbejdet.

Hos Lasse Petersen i Nordjylland har Preben Munch Kjærgaard investeret i hingsten Epos Østervang med forældrene Wishing Stone-Luna Østervang. Moderen har hidtil har to afkom til start, Alf Østervang med tre sejre og toårstalentet Diana Østervang, som allerede har løbet med end 16.

Epos Østervang er i træning hos Pauli Andersen.

”Den skal til enten Peter Jensen eller Steen Juul, har ikke helt bestemt mig, beretter Preben Munch Kjærgaard, som på søndag skal til først travløb i Lunden og dernæst til fodboldlandskamp Danmark-Rumænien.

”Glæder mig til at se Commit Boom Bay og Copain d’Amerique, som jeg begge har flere anparter i, fortæller den travsportsglade århusianer, som er søn af den afføde travtræner Preben Munch.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.