Sejr i Norge og Sverige

0

Det blev til to danske sejre i Norge i går, og dermed fortsætter de danske heste med at hente sejre i det norske. Det sker på baggrund af mange danske heste de seneste år, er solgt til netop Norge.

Stald Esterel opdrættede April Esterel, nåede fire starter i Michael Lønborgs regi inden turen gik til Sverige og derefter Norge. Gårsdagens sejr var den anden af slagsen, og i vinderspillet var der over 14. gange at hente på April Esterel, der fik 10.000 nok for sejren.

Hans Chr. Hol ramte føringen med April Esterel og kunne derefter føre løbet til mål i tiden 1:17,8/2140 m. Auto. En fin sejr på den norske bane Momarken.

Outrunner vandt på Solänget

Great Challenger sønnen Outrunner tog i går sin anden sejr indenfor sine seneste tre starter og har nu indkørt mere end 120.000 svenske kroner i denne sæson.

Outrunner trænes på Dannero af Leif Sjölander, og med Stefan Erdin kunne han notere ar, Ourrunner kunne vinde i tiden 1:14,1/1640 m. Volte.

Der var tale om føring fra start til slut, og der var 22.000 svkr i førstepræmie til Leif Sjölander som ligeledes ejer Outlander.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.