Darling Laser sælges

0

Keep On Flying hoppen Darling Laser sælges (Keep On Flying – Fioa Linden Star).

2-Årige Darling Laser blev godkendt den 20/9 på Fyens Væddeløbsbane i tiden 1:21,0/2140 m. Volte. Hesten er i professionel træning hos Søren Johansson.

For mere information kan Søren Johansson kontaktes på telefon.

Det gøres på telefonnummer 31 79 97 93.

Pris: 60.000 + moms.
Link til Trav.dk

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.