Stutteri Shadow med interessant weekend

0

Niels Jørgen Jensen fra Stutteri Shadow står overfor en spændende weekend, hvor flere af stutteriets opdræt står overfor interessante opgaver.

Til Travet.dk fortæller den dygtige opdrætter, da, også at der er en smule sommerfugle i maven op til den kommende weekend, hvor blandt andet 2-års talentet Damien Shadow er til start.

Damien Shadow starter med startnummer 8 og får Henrik Lønborg i sulkyen.

Stutteri Shadow har samme dag Beatthebeastshadow i aktion og dette fra et godt startspor et. Her er det hestens træner Ken Ecce, der skal varetage chancerne bedst muligt.

Rene Kjær får køreturen bag Donttakeiteasy, som starter med startnummer syv.

Stutteri Shadow lå på den seneste opgjorte liste fra Dansk Travsports Centralforbund nummer fire over de opdrættere, der havde tjent mest i år. 

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.