Følhoppe Sun Brodda sælges

0

Den veludseende følhoppe Sun Brodda (Viking´s Way), som er drægtig med S’j’s Caviar foler medio, april sælges.

Link til Travsport.se kan findes her. 

Sælger fortæller, at alle startende afkom har sejren, og yderligere information kan fås på nedenstående telefonnummer.

Kontakt Bent Dahl på telefon: 29 66 67 18

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.