Dansk ponysejr i Sverige

0

Jonas Hansen sejrede i går i det svenske da han kunne køre sin egen LG Bugatti til sejr på Åby-banen i Sverige. Travet.dk fangede den unge kusk, som ligeledes har erhvervet sig licens til de store heste.

»LG:s Bugatti er en hoppe der hurtig tænder af og har sin helt egen mening om tingene. Hun er en hoppe der har haft behov for at vokse med opgaverne. I går på Åby startede hun fra 2260m volte med 120 m tillæg, og fik en god start,

Jeg følte hun var stabil i travet og hun bedt om at optage forfølgelse. Vi fangede spidshesten og derefter overtog vi spidsen. Hun trak efterfølgende fra, og det blev til en overlegen sejer.

Nogen spørg hvorfor jeg stadig kører pony trav, svaret er at køre ponytrav i Sverige er sjov og udfordrende. Jeg køre som regel mod kuske på min egen alder, vi har et super godt fællesskab og jeg har fået et godt netværk derover.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.