Det ligner C D endnu engang

0

En af årgangens bedste hopper er uden tvivl Kaj Jensen trænede CD. I eftermiddag skal denne forsøge at kvalificere sig til Dansk Trav Kriterium, og forudsætningerne er gode.

Det kunne ligne føring fra start til slut i dagens prøve, og Birger Jørgensen vil givetvis forsøge at udnytte det fine startspor to.

I samme løb sender Bjarke Haagensen og Josephine Olsson deres Cindy Tiger ud og denne, har vi en dugfrisk kommentar på fra Josephine Olsson.

»Gik godt sidst og håber, hun kan det samme i dag. Hun er ihvertfald en hest med et super godt væddeløbs hoved, fortæller Josephine Olsson.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.