Ind og ud hos “Jonas”

0

Lunden-træneren René Jonassen har skiftet ud i hestebestanden de seneste dage, hvor to heste er gået ud af træningslisten samtidig med at “Jonas” har budt velkommen til to nye.

I lørdags indløbte René Jonassen åringen Emil Mosebo til Stald Johannelyst. Ved samme lejlighed fik Leif Larsen hammerslag på Empty Glass. De to heste er nu gået i træning hos Lunden-træneren.

Til gengæld er Bridgespil Dk og Calista fjernet fra René Jonassens træningsliste, der dermed tæller 20 indvider, men stalden faktisk tæller 21 heste. Dolly Park er nemlig ikke færdigregistreret.

»Bridgespil Dk er solgt og jeg havde den med til Aalborg forleden, mens Calista har fået en mindre skade og ikke kommer til start de næste par måneder, fortæller René Jonassen.

Del

Om skribenten

Født 1980 i Hvidovre. Begyndte som freelancemedarbejder på Væddeløbsbladet i 1998, og har blandt andet leveret tekst og billeder til mediet. Sidenhen er det blevet til udarbejdelse af flere hjemmesider for trænere, stutterier mv., ligesom det også er blevet til opgaver i forbindelse med DRs trav- og galopudsendelser. Blev 1. juni 2017 tilknyttet som skribent travet.dk.