Feber stopper hest fra start i kriteriumsprøverne

0

Kriteriumsprøverne i Lunden på søndag bliver uden Cannon Flame, fortæller hestens træner og delejer Morten Melin fredag morgen. Han har feber, så ærgerligt, men jeg kan ikke starte en syg hest, oplyser Morten Melin.

”Jeg håber der bliver en ledig plads i kriteriet, for han er stærk og har klar fordel af 2500 meter, siger Morten Melin. Men jeg sætter ikke forhåbninger for højt oppe, det kan sagtens være alle de kvalificerede heste også deltager i kriteriet, bedømmer Morten Melin.

Cannon Flame er lillebror til dobbelt millionæren Hamble Crown.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.