Dygtig Nykøbing Falster hest solgt til Norge

0

Sejren i Lunden i sidste måned viser sig nu at være afskedsstarten for Jan Kramer med den kapable Muscle Yankee datter Heyhohereshegoes.

”Hun er solgt til Norge og er rejst herfra, beretter Anita Laustsen fra Jan Kramer stalden.

Jens Glud Hansen opdrættede Heyhohereshegoes er rejst til Norge med fem sejre og 109.024 kroner, med rekord 1.13,5a.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.