Dansk sejr på Malta

0

Her til aften afvikles der væddeløb på Malta, og her har man netop afviklet tredje løb. Her blev det til dansk sejr, da den 12-årige hoppe Noveaux De Vie (Love You) kunne løbe først over målstregen.

Det var karrierens tredje sejr og den første i denne sæson.

Vindertiden blev 1:19,9/2140 m. Auto og der var 315 Euro i førstepræmie.

Som billedet viser, så var det en knivskarp afgørelse.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.