10 Væddeløb venter på Jydsk Væddeløbsbane

0

For 31. gang skal vi i dag have fundet vinderen af Danmarks største løb for travets amatørkuske. Sådan indleder man i dagens baneprogram og der skal samtidig afvikles et V5 spil med start ved andet løb.

Vi har lavet et V5 forslag, hvor vi peger på Bastian Lendalund, som omgangens blanke. En hest der under normale omstændigheder bør stå med en stor vinderchance målt på tidligere meritter.

Et baneprogram til i dag kan hentes her.
Kommentarer til dagens løb kan findes her.

Dagens V5 forslag, der er sammensat kan ses her.

3
1-2-6-7
4-5
2-4-6-9-11
1-4-6-10-12
Pris: 200 kr.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.