Marc Bæk Nielsen til Norge

0

I aften er det muligt at følge Marc Bæk Nielsen, trænede Thai Highway via Danske Spil/Dantoto, når denne starter på Momarken for Tom Erik Solberg. I disse minutter er Thai Highway favorit i vinderspillet.

Det er klokken, ca. 19:10 den Aalborg-trænede og norskfødte Thai Highway skal i aktion. I forbindelse med starten i aften udtaler Marc Bæk Nielsen sig således på egen hjemmeside.

Sad fast i kriteriums prøve sidst med meget sparet. Har passet sin træning fint herhjemme efterfølgende.
Går uden forsko ligesom sidst.
Triochance – lille vinderchance

Marc Bæk Nielsens træningsstald har en sejrsprocent på fine 26 for hele året og blandt andet reklamehesten Good´s Of Norway har hjulpet godt på vej. En hest, der bliver interessant at følge fremadrettet.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.