Jeg fyrer ham af!

0

Så klart melder Søren Johansson ud, da han vender tilbage på vores henvendelse omkring V.M Viking Cup, der starter som en af forhåndsfavoritterne i aften på Jægersro.

»Jeg kan jo læse mig til på jeres side, at hesten skal have en god chance og den tiltro, sætter jeg pris på. Man skulle næsten tro i selv havde kørt travløb med udtagelsen omkring indledningen, for jeg fyrer fra start.

I baneprogrammet er de inde på at blanke Seethestar og Christoffer Eriksson, og jeg ved egentlig ikke, hvor hurtig denne er fra start, må jeg indrømme.

Jeg ved, at jeg har en rigtig fin hest, og vejen til målstregen er nu engang hurtigst i spids. Jeg er optimistisk og synes, hesten har vist fin form, fortæller Billund træneren, der selv sidder i vognen i aftenens femte løb.

Søren Johansson har flere køreture på Fyens Væddeløbsbane i morgen, og her peger træneren selv på Garland Scott som bedste chance.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.