Darwin Ice har givet Leif smag for en mere

0

Travsportens sande kendere husker som var det i går, den herlige hoppe Arci B i Torben Fischers træning med nordvestjyden Leif Bundgård som ejer. Datteren af Høvding-Merci L stablede ettaller på samlebånd.

I fjor gjorde Leif Bundgård comeback i travsporen med køb af toåringen Darwin Ice, som jeg tror vinder Auktionsløbet i Aalborg i morgen, fortæller kusken Bent Svendsen.

”Den gik topløb i derbyweekenden fra udvendig position. Det må være en topchance, anser Bent Svendsen.

”Jeg bliver i Aalborg efter løbene til auktionen i morgen aften, fortæller Bent Svendsen. Leif Bundgård ønsker sig en hest yderligere. Jeg solgte ham Darwin Ice i fjor, hvor jeg forinden købte den af opdrætterne efter auktionen, siger Bent Svendsen.

Darwin Ice er opdrættet bornholmerne Linda og Jess Christian Persson på Stutteri Ice.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.