Vicent sejrede

0

Jens Laursen kunne i aftes køre først over målstregen med Trophy Catch sønnen Vincent, som dermed kunne tage sæsonen første sejr.

Vincent var gjort til favorit af spillerne, som havde spillet den Gurli Kaagaard ejede/opdrættede 6-åring ned i 17 for 10 i vinderspillet. Den tiltro indfriede Jens Laursen, da han overbevisende kunne køre først over målstregen.

Sejren blev taget på Axevalla banen i tiden 1:15,9/2180 m. Snore.

Det var Jens Laursens 8. sejr i år som kusk.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.