Tough Macoy bare fortsætter

0

I mandags kunne Johnni Olsen tage sæsonens ottende sejr med kapable Tough Macoy, som virker til at være uden bund i øjeblikket. I mandags sejrede hesten over distancen 2500 meter, og her var hesten som ved flere andre tilfælde i denne sæson knusende overlegen.

Det lå ikke lige i kortene, at Tough Macoy skulle stå med otte sejre i sit syvende leveår. Det var således en væddeløbskarriere, der blev indledt i 2013 uden at vinde et eneste, løb. Det skete ej i 2014 sæsonen, hvor det som bedst blev til en andenplads.

Det blev til en sejr i 2015 før 2016 sæsonen blev sejrsløs.

I år har Tough Macoy udviklet sig til en sand sejrsmaskine med otte sejre i sæsonens 13. starter, og det ser ikke ud til, at den Johnni Olsen/Ole Lindbøg ejede hest, stopper foreløbig med at skovle sejre ind.

»Tough Macoy var rigtig fin mandag aften og gik i mål mere eller mindre ubrugt. Det var en stor sten der faldt fra mit hjerte, at han os kunne vinde på de 2550 meter, så nu kan han da ikke beregnes kun som sprinter, som mange har gjort.

Det er en hest, der virkelig har fået fut under hovende i denne sæson, og han har altid vist os, at farten er der, men ofte lige manglet det sidste til sidst. Han er begyndt at kunne økonomisere med kræfterne, og nu er han endelig begyndt at vise, hvad han indeholder.

Folk har før tit smilt, når jeg har sagt, at denne hest indeholder mere ind, han har vist, så er glad for, han endelig begynder at vise det, som vi altid selv har troet på, han har kunnet

Det er næsten som en eventyr, det, der forgår lige nu, det er stort for Johnni, mig og folkene omkring os at få de her oplevelser med ”Tøffe”. Vi nyder det, så længe det går.

Hvis han de kommende dage viser, at han har taget starten i aftes på en god måde, regner vi med at starte ham i Aalborg, den 23. september. Der er et 1600 m autostart, som vi satser lidt på at komme i, fortæller Ole Lindbøg.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.