Tilgang til Peter Jensen

0

Aalborg-træneren Peter Jensen oplyser på de sociale medier, at han har modtaget to heste i træning. Det drejer sig om koldblodshesten Alm Toledo og Lord Jaycee.

Lord Jaycee kommer fra Billunds Gitte Madsen, hvor den startede med at vinde fem af sine seks første løb i dette regi. Det er blevet til 12. sejre i 49 starter for den syvårige hingst, som fremadrettet skal have havren serveret i Aalborg.

I år er det blevet til en sejr og 47.890 kroner indvundne præmiekroner. Lord Jaycee står aktuelt med 304.638 kroner og har rekord 1:12,3 sat sidste år.

Peter Jensen har ifølge Trav.dk nu 58. heste på hans træningsliste, hvor også Sejr Gammelsbæk netop også er ankommet til stalden.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.