Pointberegning til Dansk Trav Kriterium

0

I dag har Sport & Udvikling foretaget pointberegning til Menhammar Dansk Trav Kriterium 2017. Der blev i alt meldt 50 heste, hvoraf de 21 er hopper. Man kan klikke HER for at se listen over de anmeldte heste.

Kriteriumsprøverne køres søndag 24. september på Charlottenlund Travbane, hvortil der startmeldes på tirsdag 19. september.

Denne skrivelse er sendt ud af Sport & Udvikling til de danske medier.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.