Gitte ringede selv

0

Som fortalt tidligere i dag har Aalborg-træneren Peter Jensen forstærket butikken med Lord Jaycee, med 12 sejre og 304.638 kroner. Den kommer fra Billund træner Gitte Madsen.

”Gitte ringede selv og sagde hun er kørt fast med den, og om jeg havde lyst til at få den i træning, fortæller Peter Jensen. Det ville jeg gerne så hun kom med den til os i søndags, siger Peter Jensen.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.