Gensyn med Kjær med Bornholmsmesteren

0

Bornholmsmesteren Horton får også Rene Kjær i sulkyen i finalen i Golden League på Bornholms Brand Park på lørdag otte dage, oplyser Rene Kjær. Ekvipagen vandt BM-titlen i sidste måned.

”Jeg skal desuden køre Catja Mosebo i 3-årsmesterskabet og Amadillo C N, og står naturligvis til rådighed i de øvrige løb, siger den 3-dobbelte danske mesterskab.

Også Lunden trænerne Anders F. Jensen og Kenneth Nielsen er på plads på verdens mindste travbane lørdag den 23. september.

Kenneth Nielsen fremdeles for at køre Casual Rain i 3-årsmesterskabet og anders F. Jensen egentrænede C M P On Track i samme løb.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.