Fortsat løbsheste på salgssiden

0

I disse dage modtager vi flere henvendelser på løbsheste og det, har vi efterhånden gjort igennem de seneste måneder på ugentlig basis.

Fra vores side henvises der til vores salgsmenu, hvor der er lidt for enhver.

En startklar hoppe efter Great Challenger med rekord 14 og lavt grundlag må alle dage i ugen være attraktiv at erhverve sig. Her er der tale om hoppen Walkabout, der er startklar og lige til at melde. Er i dag blevet vaccineret, oplyser Mogens Svenstrup.

»Jeg har fået mellem 10-15 henvendelser på hesten via jeres side, men det har indtil nu blot været forespørgsler. Hvis det er prisen, der afskrækker (17,500 kr), så må man jo tage en snak om dette, men det kræver folk vender tilbage, fortæller Morgens Svenstrup til Travet.dk i dag.

Hvad med Baron Westwood?, der har vundet, løb i Sverige, og står godt inde i de danske løb med blot 15.000 kroner på præmiekontoen. En hest, der indeholder mere, end den har vist i sine seneste starter. Baron Westwood er fem år gammel og har blot gjort 13. starter i karrieren. Baron Westwood har i år sat rekord ved at løbe 1:16,4.

Der er flere muligheder på salgsmenuen, som kan findes på linket her.

Der er fortsat plads til flere heste, og her kan man skrive på Ulrikpedersen@outlook.dk, hvis man vil have en snak om at få sin hest på Travet.dk salgsmenu.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.