Tipsgennemgang/video fra Bornholm

Bornholms Brandpark 5 september 2017 - Streetwise med Egon Jensen og Santana ås med Tom Olsen travfotobornholm.dk

Bornholms Brand Park har igennem en længere periode leveret nogle fine videoindslag på banens Youtube kanal til gavn for mange. Her på siden har vi igennem det seneste års tid delt disse videoer, så ofte det har været muligt.

I aften har man lavet denne video.

Om Ulrik Pedersen 1561 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.