Stutteri Shadow ønsker at leje interessant 1 åring ud

0

Niels Jørgen Jensen fra Stutteri Shadow ønsker at leje den interessante 1-åring Emily Shadow, der har samme mor som Tor Mento og A Perfect Torkdahl. Det er legenden Pine Chip, der er far til Emily Shadow.

Det er hoppen Moomwalk Shadow, der er mor til Emily Shadow, der ikke fejler noget og er lige til at gå i gang med at arbejde med. Der er tale om et lejemål frem til efter femårssæsonen, oplyser ejeren af Stutteri Shadow.

De øvrige afkom. efter Moonwalk Shadow har alle vundet væddeløb og to af tre startene, afkom står med mere end 220.000 kroner på præmiekontoen. Den ældste af disse er derbydeltageren Tor Mento, som er syv år. Den anden A Perfect Torkdahl vandt sidste år Derby Consolation 2016.

Det er derfor en mor, der har vist, at hun levere afkom, der kan være med i toppen.

Ved interesse kan Niels Jørgen Jensen kontaktes på telefonnummer: 20 87 02 15.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.