Se auktionsnummer 37 til lørdag

Elmo Ice (Foto: Stutteri Ice)

Lørdagens auktion i Aalborg nærmer sig med hastige skridt, og de respektive opdrættere er således også i gang med at markedsføre deres produkt på de forskellige medieforme.

En af disse er Stutteri Ice, der har Elmo Ice med på auktionen. I den forbindelse skriver Stutteri Ice:

En flot rød hingst, ingen anmærkninger i røntgen og ud af en rigtig fin moderstamme. Elmo Ice, mor Momentous løb kun som to og treårs satte rek. 12,6 og tjente tæt på en halv million kroner i den hårdeste klasse i Canada.

Her på siden er vi også i gang med de sidste forberedelser inden, vi fredag tager mod Aalborg. Der er indkøbt nye håndholdte mikrofoner og flere påsættelige mikrofoner, som vi endnu aldrig har taget i brug. Det, håber vi, kan optimere vores indslag weekenden igennem.

Youtube kanalen står klar til at sende. Den app vi sender igennem, er opdateret, og vi håber denne vil holde hele auktionen ud, da det er første gang, vi sender igennem denne. Den skulle gerne afhængig af internetforbindelsen kunne levere billedkvalitet op til 1080p.

Facebook siden er gjort klar til live indslag fra staldsiden, så vi er klar.

Nu må det godt blive weekend!

Om Ulrik Pedersen 1561 Articles
Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.