Fremragende kørsel fra Annika Nielsen

0

Dagens væddeløb på Bornholm blev indledt, og det var med John Gommans som spillernes foretrukne bag Bellwood. Der var ligeledes pænt spil på Bruce Shadow og Bornholm NU, og kun en hest var spillet over 10. gange indsatsen.

Vi fik fra start, en god start fra Solla OM, der enkelt tog spids. Det skete med John Gommans og Bellwood, som forlod inderbanen for at få et løb som den første i andet spor. I ryggen fandt Annika Nielsen flot plads med All In.

De første 500 meter afviklede man efter 1: 22,1, og der var stilstand i positionerne, mens Johan Gommans satte den førende under vedholdene tryk.

Laura Pedersen forsøgte sig på sidste langside med Livi Justice, og samtidig blev der plads til All In, der ved opløbets start blev sendt afsted i eget angreb. Det angreb kunne ingen af de foranliggende stå imod, og vi fik en vinder til over 8. gange indsatsen i dagens første løb på Bornholm.

Det var hestens første sejr i karrieren og samtidig den første sejr til Annika Nielsens i år. Den styring fra Annika Hansens hænder var ganske enkelt fremragende

Vinder: All In
Kusk: Annika Nielsen
Opdrætter: Lene Hartington
Ejer: Henning Hansen & Annika Nielsen
Træner: Annika Nielsen
Vindertiden: 1:21,0/1820 m. Auto.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.