Fortsætter Lars Marcussen?

0

Den talentfulde hoppe Believe La Marc (Scarlet Knight) skal lørdag forsøge at tage karrierens sjette sejr, når den i Aalborg bringes til start. Det sker i selskab med Birger Jørgensen, som har kørt den. Lars Marcussen opdrættede hoppe i 10 af karrierens 11. starter.

Den bliver første gang i karrieren, at Believe La Marc gæster Aalborg, og efter sin sjetteplads i Hoppe Derby Consolation bør der være visse forhåbninger trods, man har fået startspor 10.

Lars Marcussen står noteret for 8. sejre i sæsonens 16. starter som træner, og med lidt enkel hovedregning giver det en fremragende sejrsprocent på hele 50 %.

» I sidste start kom hun desværre til at hænge på en meget træt konkurrent, så den start kan glemmes, hun virker frisk og fin. Spor 10 er ingen fordel, men må trods det have en god chance, fortæller Lars Marcussen overfor Travet.dk, denne eftermiddag.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.