Fin sport på Bornholm denne aften

0

Der blev blot tre systemer, der her til aften formåede at ramme de fem rigtige på Bornholms Brand Park, hvor det blev til fem forskellige kuskesejre.

De to eneste spilfavoritter, der kunne ramme målstregen først indenfor V5 spillet, var Waterjet og Rocky Mountain Goj, og man må sige, at sidstnævnte har fået en god start på sin tid i det bornholmske.

Waterjet kunne sammen med John Mikkelsen tager sig af dagens femte løb efter en stærk indsats, hvor den Lise Henriksen opdrættede Flirtin Man søn måtte trave hele løbet som den første hest i andet spor. Den 6-årige vallak viste sig alligevel stærkest til sidst og kunne således vinde i tiden 1:18.7/1860 m. Auto.

Bornholms Brandpark 12 september 2017 – Rocky mountain goj med Tom Olsen – travfotobornholm.dk

V5 spillet sidste afdeling kunne Tom Olsen vinde med Rocky Mountain Goj, der dermed kunne tage sin anden sejr i blot fem starter på Bornholm. Det er en hest, der tidligere har gået godt for Josephine Olsson på Charlottenlund Travbane.

I dagens løb fik Tom Olsen bestemt ikke noget foræret, da Tina Pedersen havde en plan om at holde tempoet oppe bag Stopsigns First, der med en omgang ikke kunne stå for denne taktik. I stedet kunne Rocky Mountain Goj levere en særdeles stærk indsats ved at vinde trods det hårde tryk undervejs. Her har Tom Olsen en fin reklamehest.

Tom Olsen og Rocky Mountain Goj kunne vinde i tiden 1:19,4/1860 m. auto.

Resultat af V5 spillet

Oliver Elmegård – Niels Peter Steinlein – Odds 11,55
Try My Chief – Laura Pedersen – Odds 8,80
Rose Simoni – Steen Mogensen – Odds 8,11
Waterjet – John Mikkelsen – Odds 1,57

Gevinst: 15.637 kroner.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.