Photo Gardenia stopper karrieren

0

Den Anton Andreasen opdrættede Photo Gardenia, startede i aftes på Jydsk Væddeløbsbane, og denne start bliver således også den sidste i karrieren, meddeler ejer Camilla Merrild, som Travet.dk hilste på i aftes på banen.

Camilla Merrild oplyser yderligere at, Photo Gardenia ikke er ramt af en skade, men blot har mistet lysten til væddeløb og nu skal gå derhjemme, hvor han er konge i hesteflokken.

Photo Gardenia nåede at starte 132. gange, hvilket resulterede i hele 30. sejre. I de seneste tre sæsoner står den nu 10-årige vallak noteret for 20. sejre, og den veludseende Ens Snapshot søn har vist sig fornemt frem på de danske væddeløbsbaner.

Nu venter der en pensionisttilværelse hos Camilla Merrild og Michael Thorup, som har haft stor glæde af deres sejrssluger.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.