Marc Bæk Nielsen og Birger Jørgensen til Färjestad

0

I aftens V64 spil fra Färjestad er Aalborg-træneren Marc Bæk Nielsen repræsenteret ved fire heste efter afbud fra Zelov. Marc Bæk Nielsen skal selv køre Albatros, mens Birger Jørgensen sidder bag de øvrige.

Birger Jørgensen har på Rikstoto.no fået flot omtale de seneste dage og verdensklasse-kusken har da også fine vinderchancer i dagens løb.

B.M.L.Cool (V64-2), 6, Good’s Of Norway (V64-3), 3, Zelov (Udgået) og 2 Cash Converter (V64-6). Det er Birger Jørgensens køreture her til aften, hvor især Good´s Of Norway med rette bør være en hest, der kan være med fremme.

Marc Bæk Nielsens træningstald har foreløbigt taget 31. sejre i år, og stalden har netop rundet 900.000 i indkørte præmier. Ifølge Trav.dk har Aalborg-træneren 22. heste i hans varetægt.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.