Kenneth Andersen i gult i Lunden for første gang

0

Aalborg-jockeyen Kenneth Andersen har prøvet meget i sin karriere, og nu også at være i gult i Lundens jockeyliga. Det skete da han i går vandt en let spidssejr med Gunner Christiansen ejede og trænede Spring Ann.

Det kan være et kanonkøb ”Ens Snapshop-manden” har foretaget. Femårshoppen, som først debuterede i år, er lillesøster til elitehesten Spring Erom, vinder af  8.053.341 skr.

Kenneth Andersen fører nu jockeyligaen i Lunden foran Peter Ingves, begge med to sejre, med den lokale Victor Ecce som treer.

Del

Om skribenten

Født 1959 på Frederiksberg. Begyndte som kontorelev på Klampenborg Galopbane 1. august 1979. Blev efter elevtiden tilknyttet Væddeløbsbladet, men returnerede til Klampenborg som banens første sportschef i 1987. Headhuntet til dobbeltstilling hos Berlingske Tidende og TIPS-Bladet i 1988. Fra 1991 fastansat på DR-Sporten i 13 år med dækning af navnlig OL i Sydney og VM i fodbold i Paris. Freelance fra 2004 og tilknyttet som reporter på Travet.dk siden 1. juni 2017.