Sabina fortsætter sin fine sæson

0

Sabina Gammelgård fortsætter med at hive sejre hjem på dansk grund, og for få minutter siden kunne Skive-rytteren, der både gør sig i trav og galopsporten, vise fine evner, da hun kunne vinde på ryggen af Rie Østervang.

Vi skulle igennem en bunke omstarter før dagens første løb kunne igangsættes, men da løbet endelig kunne sættes i gang med små 15 minutters forsinkelse, så var det med en toneangivende Sabina Gammelgård.

Rie Østervang blev sendt direkte til spids, og sidenhen løb denne sit eget løb fremme i spids. Den niårige hoppe er lidt af en montéekspert, da dagens sejr var den 6. i karrieren i denne disciplin. I alt står Rie Østervang noteret for 7. sejre i karrieren.

De første 500 meter blev afviklet i 17, tempo og sidenhen formåede Sabina Gammelgård at dæmpe til 1:19,2 for 1000 meters mærket. De øvrige fik en smule bedre fat, da feltet gik ud på sidste langside, men der var fortsat flere længder frem til Rie Østervang.

Wonderfuld Ice nummer og Michala Haagensen leverede en god langside og nærmede sig Rie Østervang, men det blev aldrig til en duel, for i dag var Rie Østervang bedst.

Vindertiden blev 1:20,9/1840 m. Snore

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.