Mads og Kasper i top 3

0

Stillingen ved dette års EM For lærlinge, har ikke været nem at fremskaffe efter dagen løb på Klosterskogen, og i den forbindelse skal Anita Hviid have en stor tak for hjælpen med denne samt nedenstående billedmateriale.

Stillingen efter førstedagen ser således ud:

1.Adrian Solberg Akselsen, Norge 24 point
2.Mads Hviid Nielsen, Sverige 23 point
3.Kasper Foget, Danmark 22 point
4.Andreas Geineder, Tyskland 22 point
5.Marius Coignard, Frankrig 20 point
6.Danny Brouwer, Holland 18 point
7.Viktoria Nemeth, Ungarn 13 point
8. Michael Goggin, Irland 13 point
9.Jeromi Fuster Andreu, Spanien 9 point
10.Hubert Baginski, Tjekkiet 6 point
11.Henna Halme, Finland 5 point
12.Lindsay Celis, Belgien 3 point

 

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.