JVB står for den danske menu

0

Jydsk Væddeløbsbane står for dagens ret, når der skal afvikles indledende afdelinger til Atak´s fødselsdagsløb. Birger Jørgensen fører de professionelles travtop med fire sejre ned til Steen Juul, og der er ti sejre ned til Jeppe Juel på tredjepladsen.

V5 spillet indledes ved 2. løb, hvor 11. ekvipager møder hindanden. Det er samtidig en indledende afdeling til føromtalte Atak´s fødselsdagsløb.

Vi har forsøgt at sammensætte dette V5 forslag til i dag.

2
2-5-7-9
5-6-9-10
1-2-5-6-8
6-11-12
Pris, 240 kr.

Vi peger på Erik Grove opdrættede/ejede Bellisimo G K som omgangens blanke, og det gør vi velvidende, at hesten kommer tilbage efter mere end tre måneders løbspause.

Et baneprogram kan hentes her.
Kuskekommentarer kan læses her.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.