Mads Hviid Nielsen repræsentere Sverige

0

Det er ikke os, der har fået en lille en til morgenkaffen, men danske Mads Hviid Nielsen stiller den kommende weekend op for Sverige, når der skal afvikles EM for jockeyer i Norge.

Danmark repræsenteres ved Kasper Foget, og han får dermed modstand ved EM af danske Mads Hviid Nielsen, der kører på svensk licens. Mads Hviid Nielsen er til dagligt ansat hos Matthias Djuse, hvor han i år nærmer sig en million svenske kroner i indkørte præmiekroner.

Den dygtige lærling har hentet mange fine resultater, og de er kontant belønnet med flere priser i det svenske. Der er ingen tvivl om, at Mads Hviid Nielsen er et af Danmarks største talenter på nuværende tidspunkt, og man må krydse fingre, for at der gemmer sig en træner i den unge dansker en dag.

Travet.dk var i aftes i kontakt med Mads Hviid Nielsen, og vi har fået lov at forstyrre ham under det kommende EM, så vi kan få friske kommentarer undervejs i EM kampen. Her fik vi samtidig oplyst, at man glæder sig til det kommende EM.

EM afvikles i år på Klosterskogen og Drammen Travbane i Norge.

Der kan læses mere om EM på dette link.

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.