Der er udlignet i montétoppen

0

Med sejren til Wallander i går kunne Skive-rytteren Michelle Mønster udligne stillingen på årets montestatistik. En statistik, der udelukkende gælder sejre i Danmark.

Wallander (Lindy Lane) og Michelle Mønster er fortsat ubesejret i netop denne disciplin, hvor man med sejren i går står noteret for fem sejre i træk.

I går blev der leveret et fornuftigt ridt undervejs, og endnu engang viste den 1994 fødte rytter en god taktisk forståelse for det at ride væddeløb. En evne, der har været medvirkende til, at Michelle Mønster de senere år har tjent over 105.000 eller mere de seneste fire år i træk.

Foto – KM FOTO

I den danske montestatistik står Sabina Gammelgård og Michelle Mønster nu fuldkommen lige med syv sejre hver og de kommende måder byder derfor på en knivskarp duel. Der er også andre, der kan byde ind, men der er efterhånden et par sejre op til de to nævnte.

I forbindelse med sejren udtalte Michelle Mønster i vinderinterviewet:

»Han gør det fantastisk. Plejer aldrig at røre biddet, men gjorde det i dag«, smilede Michelle Mønster i interviewet, hvor hun også meddelte, at Rocky P H er klar til comeback.

Relaterede nyheder

Del

Om skribenten

Ulrik Pedersen fik travsporten ind på livet i en tidlig alder, da familien har været faste gæster på Charlottenlund Travbane siden 70erne. Det var i mange år spildelen, der havde den store interesse, indtil han var med til at starte flere anpartsforeninger op. Det blev til forskellige formandsposter i diverse anpartsforeninger, inden han selv blev hesteejer. Ulrik Pedersen er indehaver af Travet.dk, som han startede op i oktober 2014 med et ønske om at øge mediedækningen af dansk travsport.